Lej en slushicemaskine i Midtjylland

Som prikken over i ’et til din fest. Lav sjove kolde drinks og- eller is til børnene.

Priser for leje af slushicemaskine:

Døgnleje m. 2 kamre sammen med jukebox ( Jukebox prisen + 449,- )  449,
Slushicemaskine alene 549,-
Priser på tilbehør
10 liter hindbær færdig blandet slushice 110,-
10 liter Cola færdig blandet slushice  
10 liter Blue Ice færdig blandet slushice 110,-
2 ltr.koncetrat til slush ice 110,-
Krus 50 cl., 50 stk. 100,-
Sugerør med ske, 50 stk. 39,-

En slushicemaskine giver glæde til både børn og voksne

Med en slushicemaskine er du sikker på at blive et hit. Når du lejer en maskine hos os, får du nogle af de billigste priser i landet. Du får altid en maskine med to kamre, hvilket betyder at der kan laves slushice med to forskellige slags smag. Slushice er god i både voksenudgave, med alkohol i, og i den grad også til børn. De elsker det simpelthen.

Hvad er slushice?

Slushice er en væske, som er lige på grænsen til at fryse til en fast masse. Det er delvist flydende og delvist is, eller krystalliseret. I væsken tilsættes et smagsstof så slushice kan smage af alt fra frugt til sodavand. Smagsstoffet er ofte en slags koncentreret saft og dermed giver det en smag, som mange børn ofte er helt vilde med. Der kan i et kammer være omkring 12 liter færdigblandet slushice, det tager mellem 2 – 3 timer før det er klar til brug. Er der alkohol i, vil frysetiden være betydeligt længere, da man ved at alkohol tager længere at fryse ned. Vil du undgå den lange frysetid, kan det anbefales først at hælde alkohol i, når blandingen er klar. Husk også at have blandet ekstra slushice på forhånd, således du ikke pludselig løber tør, men løbende kan fylde mere på.

Hvordan laves slushice?

Først og fremmest skal du bruge en slushicemaskine. Dernæst koncentrat med den smag, som du gerne vil have. Blandingsforholdet mellem vand og koncentrat står på den flaske eller dunk, hvori du har koncentratet. Hefter blandes det, så det passer med instruktionerne på dunken. Herefter kan det færdigblandende produkt hældes i maskinen, som vil begynde at fryse indholdet ned. Nu er det bare at vente på, at bladingen er tilpas krystalliseret, og så ellers drikke løs af læskedrikken, med den dejlige smag.

Placering af maskinen

Vi ved, af erfaring, at maskinen er et populært indslag til enhver fest, og derfor bør den stå således den er let tilgængelig. Dog skal man være opmærksom på, at maskinen er tung, og med begge kamre fyldt, er der yderligere 20 kg vægt på. Så bordet, eller basen, den står på, skal være solidt, stabilt og holdbart. Det nytter ikke noget at placere den på et lille bord som vipper, eller har andre små “skavanker”. Desuden skal du være opmærksom på, at det er en god ide, at bordet er nemt at rengøre – da folk vil komme til at spille.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT LEJE JUKEBOX MM.

ELLER HAR DU ET SPØRGSMÅL?